||
1
1

Tájékoztató a könyvtár működéséről

konyvtarKedves Látogató!

A 39/2013. (V. 31.) a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) működéséről szóló EMMI rendelet értelmében a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, valamint a település önkormányzata között létrejött megállapodás alapján, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár gondoskodik a település lakosságának könyvtári szolgáltatásokkal történő ellátásáról a KSZR keretein belül. Ennek megvalósítására településenkénti lakosságarányú állami kiegészítő támogatás áll a Megyei Könyvtár rendelkezésére, melyből a települési könyvtár igényei szerint dokumentumokat, tárgyi és dolgi eszközöket, valamint minimum évi négy, a könyvtárat és az olvasást népszerűsítő rendezvényt finanszíroz. A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Megyei Ellátási és Módszertani Osztályának feladata a fenti és egyéb járulékos, illetve kiegészítő szolgáltatások koordinációja.

További információ a rendszer működéséről a megyei KSZR honlapon: http://www.kemkszr.hu/

A könyvtár neve: Községi Könyvtár Bársonyos
A könyvtár címe: 2883 Bársonyos Kossuth L. u. 2.
A könyvtár telefonszáma: 06 34 358 088

A könyvtár email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyvtáros neve: Sinigla Csaba Lajosné
A könyvtáros email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitvatartás: Hétfő: 16.00-18.00 | Szerda: 15.30-17.00

Általános könyvtári szolgáltatások: kölcsönzés, tájékoztatás.

Hírek, aktualitások

Keresés

Copyright © SoftwareAce Bt. Minden jog fenntartva!